Σεμινάρια & Webinars

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on print
Κοστολόγηση

Στο webinar Κοστολόγηση Συστημάτων Χρωματισμού ο κ. Ανδρέας Μπενέτος, Founder & Managing Director της ERGONNECT, παρουσιάζει βασικές πρακτικές για τον υπολογισμό του κόστους συστημάτων χρωματισμού καθώς και αναδεικνύει πως επηρεάζει το τελικό κόστος η επιλογή της ποιότητας των υλικών.

Αρχικά, γίνεται αναφορά στη βασική ανάγκη διασύνδεσης & επικοινωνίας (Ζήτηση/Προσφορά) των επαγγελματιών στον κλάδο των κατασκευών. Στο κύριο μέρος της παρουσίασης, αναπτύσσεται η μεθοδολογία επιλογής, επεξεργασίας και κοστολόγησης συστημάτων χρωματισμού και δίνονται σχετικά παραδείγματα.

Τέλος, γίνεται η παρουσίαση της web εφαρμογής δημιουργίας προσφορών Ergonnect, με έμφαση στα δεδομένα & την περιγραφή προϊόντων, συστημάτων και εργασιών, που πρέπει να περιέχονται σε μια προσφορά, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ζήτησης.

Webinar Κοστολόγηση Συστημάτων Χρωματισμού


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε χθες η online ημερίδα με τίτλο “Βάζουμε χρώμα στο μέλλον” από το IoCT και την TÜV AUSTRIA HELLAS. Ευχαριστούμε τους ομιλητές Ιωάννη Καλλιά, Βιβή Βαρδαλάχου και Ευριπίδη Τσαούσογλου για τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες σχετικά με την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων στο νέο σχήμα “Τεχνίτη Βαφέα”. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Genesis 360 – Productions & Communication για την άψογη τεχνική υποστήριξη του σεμιναρίου. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βιντεοσκοπημένη την ημερίδα κάνοντας κλίκ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Online ημερίδα “Βάζουμε χρώμα στο μέλλον!”